Homepage > VACATURE: 32-36 uur Allround Video Producer

VACATURE: 32-36 uur Allround Video Producer

Wil jij werken aan uitdagende videocampagnes en online concepten bij een snelgroeiend bedrijf? Tortilla Media zoekt een allround videoproducer in de omgeving Amersfoort die een complete videoproductie zelfstandig kan oppakken. Van het contact met de opdrachtgever, het vertalen van zijn of haar wensen in een script, het filmen met een Sony FS7, tot een volledig montage met de juiste feel.

Organisatieomschrijving

Tortilla Media is een snelgroeiend video content bureau dat inmiddels zes jaar actief is binnen haar vakgebied. Zo ontwikkelt Tortilla Media videocampagnes en online concepten voor diverse partijen, waarbij een concreet doel altijd centraal staat. Tortilla Media levert een smaakvolle productie met een sterke boodschap, met als doel het verrassen, inspireren en activeren.

Wat biedt Tortilla Media

Tortilla Media biedt een gezellige werkplek met enthousiaste collega’s, waar iedereen graag wil leren en zichzelf, en het bedrijf, verder wil brengen. Er wordt je veel flexibiliteit en afwisseling geboden, maar daarvoor wordt er wel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht. Uiteraard krijg je een geschikte werkplek met de benodigde apparatuur en ga je op stap met onder andere onze Sony FS7. Het salaris is marktconform en schaalt mee met je verantwoordelijkheden en het werk wat je oplevert. 

Functieomschrijving

Tortilla Media zoekt een allround videoproducer in de omgeving Amersfoort die een complete videoproductie zelfstandig kan oppakken. Van het contact met de opdrachtgever, het vertalen van zijn of haar wensen in een script tot een volledig montage met de juiste feel.

Werknemersprofiel

Als allround videoproducer geniet van je de constant wisselende omstandigheden, de uitdagingen die op je pad komen en ga je actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om jezelf en het bedrijf te ontwikkelen. En dit alles zonder de kwaliteit van je werk uit het oog te verliezen. Door de diverse werkzaamheden van Tortilla Media is het belangrijk dat je proactief en zelfstandig kan werken, of het nou een multicam livestream, social media campagne of documentaire betreft.

Wat ga je als Video Producent doen bij Tortilla Media?

 • Je houdt contact met opdrachtgevers, weet concepten aan de klant te verkopen en bereidt producties voor
 • Je gaat soms zelfstandig, en anders met een productieteam, naar opdrachtgevers om smaakvolle content met een Sony FS7 vast te leggen. Je weet hoe je met een camera ijzersterke beelden schiet en zorgt samen met een collega dat ook licht en geluid goed op orde is.
 • Je maakt verassende en doeltreffende montages in Adobe Premiere Pro.
 • Je bedenkt samen met de creatives de meest impactvolle content concepten
 • Pre: Je hebt ervaring in sales en werkt actief mee in het uitbreiden van Tortilla’s klantenkring

Je past binnen het team van Tortilla Media wanneer:

 • Je proactief bent en zelfstandig projecten oppakt, bijhoudt en afrondt
 • Je plezier hebt in je werk, je staat bekend als gepassioneerd
 • Je ruim ervaring hebt met filmen en monteren
 • Je minimaal 3 jaar ervaring hebt binnen dit vakgebied

Als je bovenstaande kan aanvinken, dan biedt Tortilla je:

 • 32-36 uur werkgenot bij het smaakvolste videoproductiehuis, waarbij je de week flexibel kan indelen.
 • Een salaris dat mee schaalt met je verantwoordelijkheden en het werk wat je oplevert
 • Een jong en ambitieus team waar creativiteit en ontspanning een centrale plek hebben

Heb je interesse? Stuur onderstaande documenten naar Remco Guijs ([email protected])

 • Een motivatiebrief als begeleiding bij je sollicitatie
 • Een curriculum vitae
 • 3 portfolio items met daarbij een beschrijving van je rol binnen elk project