Homepage > Onze visie

Onze visie

Met een team van jonge professionals combineert videomarketingbureau Tortilla Media marketingexpertise met ijzersterke beelden, overtuigende voice-overs en verrassende animaties. Tortilla Media levert een smaakvolle productie met een sterke boodschap. Het doel is verrassen, inspireren en activeren.

Tortilla Media is ontstaan door een passie voor film en een geloof in videocontent met een betekenisvolle en doelgerichte boodschap. Behalve voor bedrijven, maakt Tortilla Media ook hoogwaardige videoproducties voor NGO’s en goede-doelen projecten. In elke productie gaat het om de kern van het verhaal en de beste methode om dit over te brengen. Een goede productie begint én eindigt met een doeltreffende boodschap. Zo kijkt Tortilla Media verder dan het perfecte plaatje.

Tortilla Media geeft smaak aan jouw boodschap en de mogelijkheden zijn eindeloos:

Naast activiteiten op het gebied van videoproducties, focust het zusterbedrijf Indall zich op techniek en innovatie. Door technische processen inzichtelijk te maken en te informeren over duurzaamheid, worden processen versneld.

Benieuwd naar wat Tortilla Media voor je kan betekenen? Ons team denkt graag vrijblijvend met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].