Homepage > Filmbedrijf voor NGO’s

Filmbedrijf voor NGO’s


Tortilla Media draagt en warm hart toe aan NGO’s en helpt ze graag verder. Tortilla media gelooft namelijk dat non-profitorganisaties door middel van een commerciëlere mindset veel verder kunnen komen. Door meer aandacht en tijd te investeren aan de marketingcommunicatie van je organisatie kun je jouw community vergroten en daarmee meer fondsen werven.

Tortilla Media heeft als doel om met hun producties jouw doelgroep te verrassen, inspireren en activeren. Het team van creatieve content ontwikkelaars vult jouw marketingcommunicatiestrategie met smaakvolle videocontent en verpakt merken en verhalen in doeltreffende films

Als filmproductiebedrijf combineert Tortilla Media hoogwaardige videobeelden met professionele voice-over en grafische elementen om te inspireren met het verhaal dat jij als non-profitorganisatie wilt vertellen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilmonline campagnefilmproductie of een e-learning module. Ook faciliteert Tortilla Media livestreams en webinars op maat. Samen met jou zet het team een doordachte en uitgebreide productie neer.

Tortilla Media vertelt op een beknopte manier een boeiend verhaal. Wat drijft jou, wat onderscheidt jou van anderen en welke boodschap wil je overdragen aan je klanten en partners? Door middel van ijzersterke beelden, overtuigende voice-overs en/of verbeeldende animaties laat Tortilla Media de wereld zien waar jouw non-profitorganisatie voor staat!

Tortilla Media heeft al verschillende projecten mogen verzorgen voor bedrijven zonder winstoogmerk.

Benieuwd wat Tortilla Media als filmbedrijf voor jouw NGO kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].