Homepage > Filmproductie

Filmproductie

Filmproducties geven die special touch waarmee jij je als bedrijf kunt onderscheiden van de rest van de markt. Ze zijn aansprekend, boeiend en spreken tot de verbeelding.

Tortilla Media kan snel schakelen als het gaat om videoproducties. Heb je een gaaf project opgeleverd wat je graag als testimonial wil tonen bij een nieuwe tender? Of zoek je naar een pakkende manier om een nieuw product te lanceren. De mogelijkheden voor de inzet van video zijn eindeloos!

Tortilla Media werkt met moderne, hoogwaardige apparatuur, zodat jij zeker weet dat jouw video van hoge kwaliteit en future-proof is! Daarnaast heeft Tortilla Media ruime ervaring met de social media platforms, en helpt het team je dan ook graag om je filmproductie te optimaliseren in elk formaat, bijvoorbeeld voor Facebook of Instagram stories.

Als je samenwerkt met Tortilla Media dan wordt er op basis van je doel en verwachtingen een productievoorstel voor de beoogde video gemaakt. In dit voorstel wordt de strategie, de campagne, het beoogde resultaat en uiteraard de kosten besproken. Of op basis van een kennismaking en/of een brainstormsessie, maakt Tortilla Media een voorstel, om dan samen met jou de productie in te plannen.

Ons team van professionals staat klaar om jouw bedrijf te voorzien van doordachte en pakkende videocontent. Benieuwd naar wat Tortilla Media voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].

Onze videoproductie hebben we ondergebracht bij animatie studio Indall, van dezelfde oprichters.