Homepage > e-Learning op maat

e-Learning op maat


Een e-learning programma is een tijd- en kostenefficiënte manier om een grote groep geïnteresseerden te bereiken. Bijvoorbeeld voor interne training, instructie, casuïstiek of als aanvulling op een academisch programma. Samen met hybride leren is e-learning een bewezen aanvulling naast het fysieke leren en trainen.

Tortilla Media ontwerpt samen met jou het volledige traject. Hierin wordt besproken welke informatie er verteld moet worden en hoe deze het beste overgebracht wordt. Vervolgens ontwikkelt het team een interessant en afwisselend programma met onder andere tutorials, infographics en animaties. Op deze manier krijgt de cursist een afwisselend e-learning programma, dat niet alleen de aandacht trekt maar waardoor de informatie ook beter blijft hangen.

De e-learning module wordt opgemaakt in jouw eigen huisstijl, zodat deze naadloos aansluit op de marketingcommunicatie-uitingen van jouw bedrijf, stichting, hogeschool of universiteit. Hierdoor is de module herkenbaar voor mensen binnen en buiten het bedrijf. Een goede video of e-learning kun je zo vaak gebruiken als je wilt, eventueel met wat kleine aanpassingen. Bovendien zijn deze ook super handig wanneer je jouw werknemers in het buitenland up-to-date wilt houden.

Als e-learning ontwikkelaar creëerde Tortilla Media voor GGz Centraal een interne videotraining en voor University of Twente een volledig online academisch onderwijsprogramma. 

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan doen als e-learning ontwikkelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of via [email protected].