Homepage > Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is de perfecte manier om jouw bedrijf in beeld te brengen bij je partners. Het representeert jouw bedrijf, merk of dienst door middel van pakkende beelden en inhoudelijke informatie. Tortilla Media combineert hoogwaardige videobeelden met professionele voice-over en grafische elementen om met het verhaal dat jij wilt vertellen te inspireren.

Samen met jou gaat Tortilla Media om tafel om de achtergrond en drijfveren van jouw bedrijf scherp te krijgen en om deze vervolgens te vertalen naar een doeltreffend script. Hierin zorgt Tortilla Media dat alle aspecten die jouw bedrijf bijzonder maken aan bod komen en dat de visie en missie van jouw bedrijf helder naar voren komen.

Tortilla Media heeft onder andere bedrijfsfilms geproduceerd voor verffabriek Havo B.V., importeur Twinning Company en Het Onderwijs Subsidiebureau.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan doen in het maken van een bedrijfsfilm? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].

Onze bedrijfsfilm producties hebben we ondergebracht bij animatie studio Indall, van dezelfde oprichters