Homepage > Branded gifjes op Instagram

Branded gifjes op Instagram

Je eigen branded gifjes op Instagram en Whatsapp. Niet alleen ontzettend leuk, maar ook enorm onderscheidend ten opzichte van je concurrenten. Met gepersonaliseerde gifjes op Instagram val je meteen op en komt jouw bedrijfssfeer naar voren. Een must als je intensief gebruikt maakt van Instagram stories.

De gifjes worden opgemaakt in je eigen huisstijl, zodat deze naadloos aansluiten op de marketingcommunicatie-uitingen en online campagne van jouw bedrijf. Bovendien zorgen de gifjes naast herkenbaarheid ook voor een grotere betrokkenheid van je publiek omdat deze elke keer weer hun aandacht trekken en ze deze gifjes zelf ook kunnen gebruiken in hun stories. Hierdoor wordt ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroot.

Tortilla Media helpt jouw bedrijf graag bij het maken van professionele en smaakvolle gifjes die passen bij wat jouw bedrijf wilt uitstralen. Van luchtige gifjes die jouw content versterken tot beeldmerken en slogans.

Bovendien is het maken van gifjes heel erg leuk om te doen als teamuitje. Maak samen met je collega’s gifjes die jouw online content versterken of gifjes die jullie alleen in de persoonlijke sfeer gebruiken. Tortilla Media denkt graag mee.

Benieuwd naar de gifjes van Tortilla Media? Zoek dan even op ‘Tortilla Media’ onder GIF wanneer je een Insta of Facebook story maakt voor jouw bedrijf om inspiratie op te doen.

Benieuwd naar wat Tortilla Media met gifjes voor jouw social media kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].