Homepage > Online campagne

Online campagne

Voor een goede online zichtbaarheid is de inzet van social media campagnes cruciaal geworden. Maar hoe pak je dit aan? Tortilla Media is gespecialiseerd in het ontwikkelen van doeltreffende online campagnes en heeft hiervoor een team van marketeers, creatives en filmmakers. Samen met jou realiseren we conversiedoelen via de juiste kanalen.

Door middel van teksten, afbeeldingen en video’s op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn krijgt de naamsbekendheid van jouw bedrijf een enorme boost. Onze experts adviseren je hoe je van losse posts een samenhangend geheel maakt, om jouw doelgroep mee te nemen in een passende customer journey.

Tortilla Media denkt mee hoe we jouw merk sterker kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld met korte snippets, ondersteunende afbeeldingen of door een videoserie. Zo ontwikkelde wij onder andere voor Het Nederlands Bijbelgenootschap en Alpuro Breeding een online campagne.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan doen op het gebied van online campagnes? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of via [email protected].