Homepage > Engelstalige filmproductie

Engelstalige filmproductie


Filmproducties geven die special touch waarmee jij je als bedrijf kunt onderscheiden van de rest van de markt. Ze zijn aansprekend, boeiend en spreken tot de verbeelding. Denk aan een bedrijfsfilm, instructievideo, online campagne of andere filmproducties.

Toch kan het een strategische keuze zijn om niet alleen een filmproductie in het Nederlands te hebben, maar ook in het Engels. Een Engelstalige video is niet alleen handig als je potentiële klanten in het buitenland hebt zitten, maar ook als jouw werknemers in het buitenland wonen of wanneer je werknemers uit verschillende landen in dienst hebt! Of denk aan een internationale studie, waarbij je alle studenten zo goed mogelijk wilt bereiken.

Door de wereldwijde globalisering heeft bijna elk bedrijf internationale werknemers en klanten. Daarnaast wil je ook die mensen aanspreken die geen Nederlands kunnen. Zeker in grote bedrijven werken veel internationale werknemers. Door te investeren in Engelstalige videoproducties spreek je met jouw bedrijf een grotere doelgroep aan. Ons team van creatieve contentmakers is tweetalig opgeleid, waardoor het de Engelse taal uitstekend beheerst en de kwaliteit kan leveren die jij zoekt in een Engelstalige filmproductie.

Tortilla Media werkt met moderne, hoogwaardige apparatuur, zodat jij zeker weet dat jouw video van hoge kwaliteit en future-proof is! Tortilla Media vertelt op een beknopte manier een boeiend verhaal. Wat drijft jou, wat onderscheidt jou van anderen en welke boodschap wil je overdragen aan je doelgroep? Door middel van ijzersterke beelden, overtuigende voice-overs en/of verbeeldende animaties laat Tortilla Media de wereld zien waar jouw bedrijf voor staat!

Als je samenwerkt met Tortilla Media dan wordt er op basis van je doel en verwachtingen een productievoorstel voor de beoogde video gemaakt. In dit voorstel wordt de strategie, de campagne, het beoogde resultaat en uiteraard de kosten besproken. Of op basis van een kennismaking en/of een brainstormsessie, maakt Tortilla Media een voorstel om dan samen met jou de productie in te plannen in het Nederlands en/of in het Engels.

Op zoek naar een professionele Engelstalige video en benieuwd naar wat Tortilla Media voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].