Homepage > Instructiefilm, uitlegvideo of e-learning serie nodig?

Instructiefilm, uitlegvideo of e-learning serie nodig?

Een instructiefilm, uitlegvideo of e-learning zijn een tijd- en kostenefficiënte manieren om kennis en informatie over te brengen op een grote groep geïnteresseerden. Denk hierbij aan een instructievideo voor een apparaat, product of dienst, interne training, casuïstiek of als aanvulling op een academisch programma.

Zeker tijdens de huidige coronacrisis is het voor veel bedrijven moeilijker of onmogelijk om presentaties, workshops of instructies op locatie te geven. Maar ook het opleiden van nieuwe medewerkers of omscholen van bestaande medewerkers wordt bemoeilijkt in deze tijd. Instructiefilms of e-learnings zijn hiervoor een goede oplossing.

Een goede video of e-learning kun je zo vaak gebruiken als je wilt, eventueel met wat kleine aanpassingen. Bovendien zijn deze ook super handig wanneer je jouw werknemers in het buitenland up-to-date wilt houden. Heb je internationale werknemers? Dan staan wij ook voor jou klaar met Engelstalige producties.

Onder andere University of Twente, GGz Centraal en Qimarox gingen je voor.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan doen op het gebied van instructiefilm, uitlegvideo of e-learning? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of via [email protected].