Homepage > Livestream of webinar op maat

Livestream of webinar op maat

De inzetmogelijkheden voor livestreams en webinars zijn enorm divers. Denk aan een kleinschalige masterclass voor een betrokken publiek, een hybride zakenevenement of een interactieve webinar. Tortilla Media ontzorgt jou volledig in het organiseren, maken en opnemen van livestreams en online webinars.

Met livestreams bereik je een groter publiek, doordat platforms als Facebook de voorkeur geven aan live content. De livestreamsessies worden opgenomen en kunnen op ieder gewenst moment teruggekeken worden door diegene die er live niet bij konden zijn. Bovendien is de interactie die je creëert met je publiek waardevol om de kijkers en hun wensen beter te leren kennen en je te onderscheiden van je concurrenten. Webinars zijn daarentegen een effectieve en kostenefficiënte manier om je kennis, product of dienst te introduceren aan een betrokken groep mensen.

De livestreams en webinars worden op maat gemaakt en vormgegeven in jouw eigen huisstijl, zodat deze naadloos aansluiten op de marketingcommunicatie-uitingen van jouw bedrijf. Een livestream is mogelijk op diverse platformen. YouTube Live is een veelgebruikt platform, maar denk ook aan Facebook, Twitch, LinkedIn of een betaalde webinar omgeving.

Zo heeft Tortilla Media onder andere al voor College Groevenbeek, HAVO B.V. en Decathlon een livestream op locatie verzorgd.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan betekenen op het gebied van livestream en webinar hosting? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].