Homepage > Dronebeeld

Dronebeeld

Drone opnames zijn een verrijking voor filmproducties en bedrijfsfilms. De indrukwekkende beelden geven een mooi overzicht van je omgeving, evenement, bedrijfspand of je team. Bovendien geven drone shots unieke perspectieven op het verhaal dat je wilt vertellen.

Met de toevoeging van dronebeelden kun je nog beter laten zien wat jou drijft, wat jou onderscheidt van anderen en welke boodschap je wilt overdragen aan klanten en partners. Dankzij de inzet van drones is het mogelijk om opnames te maken en foto’s te schieten van plekken waar je normaal gesproken nooit zo komen en bekijk je plekken van een heel ander perspectief.
 
Op zoek naar een bedrijf met een licentie? Tortilla Media is bevoegd om met drones te vliegen en beschikt over een ROC-light (ROC-L) certificaat. Ons team gebruikt de meest vooruitstrevende technologieën om de beste drone opnames en foto’s te leveren aan jouw bedrijf.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan betekenen in het maken van dronebeeld? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].

Gerelateerde projecten