Homepage > Portfolio > Crossmediale serie over moderne slavernij in Ghana voor International Justice Mission

Crossmediale serie over moderne slavernij in Ghana voor International Justice Mission

International Justice Mission (IJM) is een organisatie die opkomt voor hedendaagse slavernij. Samen met het marketingteam van IJM Nederland ontwikkelde wij daarom een campagne, waarin wij hun werk in Ghana in beeld brachten. Hier strijdt de organisatie tegen moderne kindslavernij in de visindustrie op Lake Volta.

Vanuit International Justice Mission heb ik enorm prettig samengewerkt met Tortilla Media. Mooi hoe zij ideeen en concepten heel snel in concrete producten kunnen omzetten die precies aansluiten bij de wens. Ze leveren enorm creatieve producten op en het contact is heel prettig.” (Judith van Beek – Field Access Manager IJM Nederland)

Samen met een team van marketeers en ambassadeurs ging een productieteam van Tortilla Media naar Ghana om diverse locaties te bezoeken. Als resultaat leverden wij een serie van crossmediale videocontent waaronder informatieve items, muziekvideo’s van de artiest-ambassadeurs en een vullend videoprogramma van 40 minuten.

Als gedreven filmmakers waren wij in staat om ons in de leven in de situatie en boodschap en dit hierdoor te vertalen in een doeltreffend en inspirerend filmproject. Momenteel wordt deze serie ingezet door IJM Nederland om haar verhaal met de wereld te delen en nieuwe donateurs te werven.