Homepage > Christelijk filmbedrijf

Christelijk filmbedrijf

De oprichters van Tortilla Media hebben een christelijke achtergrond en stralen dit ook uit in hun bedrijf. Tortilla Media heeft hierdoor affiniteit met bedrijven en doelgroepen die werken in de christelijke sector, en combineert dit met haar ervaring en kennis binnen de videomarketing. Hierdoor heeft Tortilla Media een goede visie op de doelgroep en wat de opdrachtgever beweegt. Op de manier kan het verhaal achter de video nog sterker gebracht worden om zo met een hoogwaardige productie het verhaal echt over te brengen aan de kijker.

Zo heeft Tortilla Media al verschillende videoproducties mogen maken in samenwerking met/voor World Vision, The Passion en het Nederlands Bijbelgenootschap. Daarnaast zijn delen van het team actief betrokken bij de livestream van Mozaiek0318 en Mozaiek033.

In de diversiteit en variatie zit de kracht. Door de diverse type klanten en brede interesse weet Tortilla Media wat de nieuwste ontwikkelingen en trends zijn. Door dit te combineren met een christelijke boodschap of doel, geloven wij dat op deze manier christelijke bedrijven hun doelgroep op de juiste manier aanspreken, zonder het risico te lopen in een bubbel te blijven hangen.

Benieuwd hoe Tortilla Media jou kan helpen met het bereiken van je christelijke doelgroep? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-589 388 98 of via [email protected].