Homepage > Coronaproof producten en diensten aanbieden

Coronaproof producten en diensten aanbieden

De huidige coronacrisis is een spannende tijd voor ieder bedrijf. Mensen zijn bang om ziek te worden en blijven daarom massaal thuis. Het gevolg hiervan is dat het aantal aankopen in fysieke winkels flink is gedaald en het aantal online aankopen een enorme boost heeft gekregen. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat klanten nog steeds jouw producten of diensten kopen tijdens deze tijd van corona? Biedt je producten en diensten online aan!

Tortilla Media fotografeert en filmt jouw producten en diensten en vertaalt deze tot smaakvolle productpresentaties voor jouw webshop of website. Op deze manier speel je niet alleen in op de trend van het online winkelen, maar is jouw bedrijf ook voorbereid op een nieuwe lockdown.

Bovendien kan Tortilla Media jouw bedrijf helpen om verbonden te blijven met bestaande klanten en verbonden te worden met nieuwe klanten door de inzet van doeltreffende online campagnes en de interactie die gecreëerd wordt met livestreams. De social mediacampagne en livestream worden opgemaakt in jouw eigen huisstijl, zodat deze naadloos aansluit op de marketingcommunicatie-uitingen van jouw bedrijf.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jouw webshop kan betekenen op het gebied van productfotografie en productpresentatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].