Homepage > Filmbedrijf Overijssel

Filmbedrijf Overijssel


Tortilla Media is een filmbedrijf in Overijssel en heeft als doel om met hun producties jouw doelgroep te verrassen, inspireren en activeren. Het team van creatieve content ontwikkelaars vult jouw marketingcommunicatiestrategie met smaakvolle videocontent en verpakt merken en verhalen in doeltreffende films. 

Als filmproductiebedrijf combineert Tortilla Media hoogwaardige videobeelden met professionele voice-over en grafische elementen om te inspireren met het verhaal dat jij wilt vertellen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm, online campagne, filmproductie of een e-learning module. Ook faciliteert Tortilla Media livestreams en webinars op maat. Samen met jou zet het team een doordachte en uitgebreide productie neer.

Filmbedrijf Tortilla Media vertelt op een beknopte manier een boeiend verhaal. Wat drijft jou, wat onderscheidt jou van anderen en welke boodschap wil je overdragen aan je klanten en partners? Door middel van ijzersterke beelden, overtuigende voice-overs en/of verbeeldende animaties laat Tortilla Media de wereld zien waar jouw bedrijf voor staat!

Tortilla Media heeft verschillende projecten mogen verzorgen voor bedrijven in Overijssel.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan betekenen als filmbedrijf in Overijssel en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].