Homepage > VACATURE: Stagiair AV-Specialist

VACATURE: Stagiair AV-Specialist

Wil je meewerken aan diverse videoproducties, waarbij je alle aspecten van het vak gaat zien? Geluid, audio, achter de camera en natuurlijk de pre- en post-productie, het komt allemaal langs! Je draait mee met onze projecten of je werkt met ons aan jouw toffe idee! 

Organisatieomschrijving

Tortilla Media is een snelgroeiend video content bureau dat inmiddels zes jaar actief is binnen haar vakgebied. Zo ontwikkelt Tortilla Media videocampagnes en online concepten voor diverse partijen, waarbij een concreet doel altijd centraal staat. Tortilla Media levert een smaakvolle productie met een sterke boodschap, met als doel het verrassen, inspireren en activeren.

Wat biedt Tortilla Media

Tortilla Media biedt een gezellige werkplek met enthousiaste collega’s, waar iedereen graag wil leren en zichzelf, en het bedrijf, verder wil brengen. Je krijgt een geschikte werkplek met de benodigde apparatuur en je gaat met ons team op stap met onder andere onze Sony FS7. De opdrachten zijn afwisselend en divers, zodat geen dag hetzelfde is! Je kan meedraaien in onze producties, werken aan onze branding of samen met ons aan de slag gaan aan je eigen project!

Functieomschrijving

Zit jij in je 3e of 4e jaar van de opleiding AV-specialist en ben jij iemand die actief meedenkt op set, gezelligheid brengt in de bus en het leuk vindt een edit op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat op onze producties mee als assistent en helpt het team met licht, geluid en grip. En waar mogelijk maak je toffe BTS shots of draai je de b-cam. Terug op kantoor ga je aan de slag met de edit, of duik je in de colorgrading of sound-design. Uiteraard samen met het team, die jou graag helpen!

Dit kan je doen voor producties voor onze opdrachtgevers, onze eigen branding en social media kanalen. Of je bedenkt zelf een gaaf project, waar jij verantwoordelijk voor bent en die wij samen met jou tot een gaaf resultaat brengen!

Heb je interesse? Stuur onderstaande documenten naar Roland Guijs ([email protected])

  • Een motivatiebrief als begeleiding bij je sollicitatie
  • Een curriculum vitae
  • 3 portfolio items met daarbij een beschrijving van je rol binnen elk project