Homepage > Vacature- of wervingsvideo midden Nederland

Vacature- of wervingsvideo midden Nederland

Moeite met het vinden van het juiste personeel? Het inzetten van video om personeel te werven kan de oplossing zijn. Video’s spreken tot de verbeelding en in een korte tijd kan belangrijke informatie worden overgebracht aan de kijker. Daarnaast scoren video’s hoog op social media, ideaal om jouw vacature in midden Nederland op een organische wijze onder de aandacht te brengen.

De boodschap van de vacaturevideo kan heel divers zijn. Het kan dienen als vervanging op een vacaturetekst, een impressie geven van het werk, het team en het bedrijf of een specifieke functie uitlichten. Uiteraard is de video er altijd op gericht om de kijker naar de vacaturepagina te leiden.

Onder andere AKOS en Alpuro Breeding hebben al met succes gebruikt gemaakt van de door Tortilla Media geproduceerde vacaturevideo’s.

Benieuwd hoe Tortilla Media jou kan helpen met het vervullen van openstaande vacatures door middel van een wervingsvideo? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-589 388 98 of via [email protected].