Homepage > Video met animatie

Video met animatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar soms kan de toevoeging van animatie nog sprekender zijn. Met lijn- of typografie-animaties kun je bepaalde elementen highlighten, waardoor de boodschap nog sterker overkomt. Op deze manier visualiseert ons animatieteam ingewikkelde informatie om een beeld te geven aan concepten en processen. Bovendien zorgt een combinatie van film en animatie ervoor dat de aandacht van kijkers getrokken en vastgehouden wordt.

De animatie wordt opgemaakt in je eigen huisstijl, zodat deze naadloos aansluit op de marketingcommunicatie-uitingen van jouw bedrijf. Ook kijken we welke uitstraling het beste past bij het doel van de video in combinatie met de sfeer van je bedrijf.  

Op social media kan animatie ook goed worden ingezet als vervanging van tekst. De algoritmes van bijvoorbeeld Facebook geven prioriteit aan video’s, waardoor deze vaker in de tijdlijn van gebruikers langskomen. In een pakkende, aansprekende animatie worden de belangrijke elementen van de boodschap uitgelicht. Een geïnteresseerde kijker zal vervolgens doorklikken en de bijbehorende tekst met extra informatie bekijken.

Enkel als animatie, of aanvullend op camerabeelden, de inzetmogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd naar wat Tortilla Media als animatiebedrijf voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].