Homepage > Waarom een bedrijfspresentatie een bedrijfsfilm moet zijn

Waarom een bedrijfspresentatie een bedrijfsfilm moet zijn


Indruk maken op potentiële partners en klanten doe je door middel van een indrukwekkend verhaal in combinatie met ondersteunende en smaakvolle beelden. Met een bedrijfspresentatie is het vaak lastig om bij de kern te blijven en om passende beelden te zoeken bij het verhaal dat je wilt vertellen. Vaak komt er toch tekst op de presentatie te staan, waardoor je toch geneigd bent om van de presentatie te lezen. Dit is een absolute no-go.

Een bedrijfsfilm is daarentegen de perfecte manier om jouw bedrijf in beeld te brengen bij partners en potentiële klanten. Het representeert jouw bedrijf, merk of dienst door middel van pakkende beelden en inhoudelijke informatie. Tortilla Media combineert hoogwaardige videobeelden met professionele voice-over en grafische elementen om met het verhaal dat jij wilt vertellen te inspireren.

Samen met jou gaat Tortilla Media om tafel om de achtergrond en drijfveren van jouw bedrijf scherp te krijgen en om deze vervolgens te vertalen naar een doeltreffend script. Hierin zorgt Tortilla Media dat alle aspecten die jouw bedrijf bijzonder maken aan bod komen en dat de visie en missie van jouw bedrijf helder naar voren komen.

Bedrijfsfilms zijn niet alleen doeltreffender dan bedrijfspresentaties, maar zijn ook nog eens breed inzetbaar. Zet je bedrijfsfilm op de homepage van je website, gebruik deze op je socialmediakanalen en laat potentiële klanten en partners keer op keer zien waarom zij voor jou moeten kiezen. Bovendien is een bedrijfsfilm ideaal en efficiënt aangezien je niet per se op locatie aanwezig hoeft te zijn.

Benieuwd wat Tortilla Media voor jou kan betekenen in het maken van een bedrijfsfilm? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 589 388 98 of [email protected].